DIBUIXAR EL MÓN de Vicente Blanco

DIBUIXAR EL MÓN PDF

En esta ocasión vamos a compartirles un excelente libro: DIBUIXAR EL MÓN de Vicente Blanco. Esta publicación realizada por editorial ROSA SENSAT es considerada una de las mejores del año 2021. Por lo tanto, los invitamos a descargar DIBUIXAR EL MÓN para que puedan leerlo sin problemas. A continuación les dejamos una buena opción para leer DIBUIXAR EL MÓN.

DIBUIXAR EL MÓN de Vicente Blanco

DIBUIXAR EL MÓN Resumen

Dibuixar el món sorgeix de l’experiència dels autors com a artistes i professors en una facultat de formació del professorat. Partint del dibuix com un mitjà espontani, democràtic i inherent a l’ésser humà, examinen la pràctica artística i educativa del dibuix. El llibre recull les propostes de dibuix, fruit de la seva investigació artística, dutes a terme amb nens i nenes d’infantil i primària en col·laboració amb escoles, famílies i col·lectius interessats en metodologies actives. S’agrupen en quatre apartats: tornar a dibuixar (pensades perquè les persones adultes que treballen amb la infància recuperin el dibuix), narrar dibuixant (experiències on conviuen paraules i imatges), jugar dibuixant (dibuix a través del joc) i conscienciar dibuixant (dibuix activista).
Totes comparteixen una sèrie de característiques: incidir en la idea de procés, és a dir, descobrir maneres de fer obertes que no busquen un únic resultat; experimentar amb diferents materials, tècniques i llenguatges artístics; afavorir la creació d’un imaginari i un estil personals per allunyar-se de respostes estereotipades, i educar el sentit estètic.

Formatos disponibles: DIBUIXAR EL MÓN PDF, DIBUIXAR EL MÓN ePub, DIBUIXAR EL MÓN MOBI, DIBUIXAR EL MÓN kindle.

Información sobre DIBUIXAR EL MÓN

Búsquedas relacionadas: descargar DIBUIXAR EL MÓN, DIBUIXAR EL MÓN sin registro, DIBUIXAR EL MÓN completo, DIBUIXAR EL MÓN mega.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ