EL MAL INVISIBLE de Xavi Perez Navarro

EL MAL INVISIBLE PDF

En esta ocasión vamos a compartirles un excelente libro: EL MAL INVISIBLE de Xavi Perez Navarro. Esta publicación realizada por editorial CATEDRAL es considerada una de las mejores del año 2017. Por lo tanto, los invitamos a descargar EL MAL INVISIBLE para que puedan leerlo sin problemas. A continuación les dejamos una buena opción para leer EL MAL INVISIBLE.

EL MAL INVISIBLE de Xavi Perez Navarro

EL MAL INVISIBLE Resumen

Qualsevol nena o nen és víctima potencial d’un abusador. El 80% dels casos d’abusos sexuals infantils es produeixen dins de la família. Si ja és complicat denunciar a un professor i sovint cal que passin molts anys, com de difícil ha de resultar explicar que qui ha abusat de tu és el pare o l’avi. Les víctimes d’abusos sexuals necessiten parlar-ne perquè saben que fent-ho poden ajudar a altres i també s’ajuden a si mateixos. Són veus que només demanen una cosa: que les escoltem.El mal invisiblemostra que si tants nens i nenes han patit abusos sexuals és perquè els abusadors saben que ens fa vergonya parlar del tema, que és un tabú, saben que poden comptar amb el nostre silenci.

Formatos disponibles: EL MAL INVISIBLE PDF, EL MAL INVISIBLE ePub, EL MAL INVISIBLE MOBI, EL MAL INVISIBLE kindle.

Información sobre EL MAL INVISIBLE

Búsquedas relacionadas: descargar EL MAL INVISIBLE, EL MAL INVISIBLE sin registro, EL MAL INVISIBLE completo, EL MAL INVISIBLE mega.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ