ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) de Toni Hill

ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) PDF

En esta ocasión vamos a compartirles un excelente libro: ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) de Toni Hill. Esta publicación realizada por editorial DEBOLSILLO es considerada una de las mejores del año 2021. Por lo tanto, los invitamos a descargar ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) para que puedan leerlo sin problemas. A continuación les dejamos una buena opción para leer ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3).

ELS AMANTS D'HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) de Toni Hill

ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) Resumen

En una ciutat que s’alça contra els poderosos, hi ha secrets que segueixen sota terra.
El tancament de la trilogia de l’inspector Salgado. Maig del 2011. En una casa abandonada, prop de l’aeroport, la policia troba dos cadàvers embolcallats amb un sudari estampat amb flors. Abraçats. Sepultats amb una bona quantitat de diners. Podria tractar-se d’una jove parella d’amants que va desaparèixer set anys enrere. Després d’un sorollós judici mediàtic, el cas es va tancar en fals. L’Héctor Salgado i el seu equip s’encarreguen de la investigació, un trencaclosques amb massa pistes. Mentrestant, a les principals places del país, els indignats pretenen desvelar d’una vegada per totes el rostre real del poder. L’Héctor, més unit que mai a l’agent Leire Castro en la recerca de la seva exdona, també haurà de gratar allà on mai no havia imaginat, per arribar a l’obscur origen de la desaparició de la Ruth. Per arribar a una veritat de conseqüències tràgiques i imprevisibles. La crítica opina…
«El plantejament de les novel·les és macabre i sensacional, però la millor sorpresa és l’inspector Salgado.»
New York Times Book Review

Formatos disponibles: ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) PDF, ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) ePub, ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) MOBI, ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) kindle.

Información sobre ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3)

Búsquedas relacionadas: descargar ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3), ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) sin registro, ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) completo, ELS AMANTS D’HIROSHIMA (INSPECTOR SALGADO 3) mega.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ