ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) de Toni Hill

ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) PDF

En esta ocasión vamos a compartirles un excelente libro: ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) de Toni Hill. Esta publicación realizada por editorial DEBOLSILLO es considerada una de las mejores del año 2021. Por lo tanto, los invitamos a descargar ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) para que puedan leerlo sin problemas. A continuación les dejamos una buena opción para leer ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2).

ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) de Toni Hill

ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) Resumen

En una ciutat que ha perdut l’esplendor, un policia lluita contra les ombres.
Segona entrega de la trilogia de l’inspector Salgado. Nit de Reis del 2011. L’inspector Héctor Salgado, obsessionat per la desaparició de la Ruth, la seva exdona, no pot conciliar el son i fuma un cigarret rere l’altre. De matinada, encara insomne, rep una trucada del nou agent a les seves ordres: la secretària del director general d’una coneguda empresa de cosmètics s’ha llançat a les vies del metro. Sembla que sigui un cas menor, però amb el pas dels dies en Salgado anirà descobrint que darrere d’aquest presumpte suïcidi s’amaga una complexa i perillosa xarxa de mentides. Entretant, l’agent Leire Castro, atrapada a casa amb una baixa mèdica prematura, a mes i mig de donar a llum, també pensa en el cas de la Ruth, que no s’ha tancat. És un misteri al qual no pot resistir-se. I malgrat que en el seu estat no hauria d’emprendre una investigació, no pot aturar-se, ha d’insistir, enderrocar aquelles façanes que sempre oculten mals majors, ho duu inscrit en el seu caràcter. La crítica opina…
«El retorn de la novel·la negra mediterrània.»
El País «El nou fenomen de la narrativa policial.»
La Vanguardia «Un contrapunt desitjat a la blancor encegadora de tant policia nòrdic.»
The Guardian

Formatos disponibles: ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) PDF, ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) ePub, ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) MOBI, ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) kindle.

Información sobre ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2)

Búsquedas relacionadas: descargar ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2), ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) sin registro, ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) completo, ELS BONS SUÏCIDES (INSPECTOR SALGADO 2) mega.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ