L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) de Toni Hill

L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) PDF

En esta ocasión vamos a compartirles un excelente libro: L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) de Toni Hill. Esta publicación realizada por editorial DEBOLSILLO es considerada una de las mejores del año 2021. Por lo tanto, los invitamos a descargar L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) para que puedan leerlo sin problemas. A continuación les dejamos una buena opción para leer L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1).

L'ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) de Toni Hill

L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) Resumen

En una ciutat on ningú no diu el que pensa, un policia busca la veritat.
Primera novel·la de la trilogia de l’inspector Salgado. Tres morts inexplicables.
Dues promeses de venjança.
Un estiu sufocant. Fa setmanes que l’inspector Héctor Salgado està apartat del servei que, extraoficialment, li assigna un cas delicat. L’aparent suïcidi d’un jove es va complicant a mesura que en Salgado s’endinsa en un món de privilegis i abusos de poder. L’Héctor s’hi enfrontarà, però també haurà d’encarar-se amb el seu passat més fosc, que en el pitjor moment i de la manera més inesperada torna per passar-li comptes. Els somnis, la feina, la família, la justícia o els ideals tenen un preu molt alt… però sempre hi ha gent disposada a pagar-lo. La crítica opina…
«Toni Hill: el retorn de la novel·la negra mediterrània. Una novel·la molt intensa.»
El País «Un relleu de Carvalho.»
El Periódico de Catalunya

Formatos disponibles: L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) PDF, L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) ePub, L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) MOBI, L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) kindle.

Información sobre L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1)

Búsquedas relacionadas: descargar L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1), L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) sin registro, L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) completo, L’ESTIU DE LES JOGUINES MORTES (INSPECTOR SALGADO 1) mega.

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ